News & Articles

Read the latest news and articles that are written by
partners and / or the adscience team

Job location

Amsterdam

Job description

Tevredenheid. Dat is waar jij als Accountmanager adscience voor zorgt bij onze klanten. Gebakken lucht verkopen we niet, wel hele slimme Online Advertising oplossingen die bijdragen aan een beter en slimmer ecosysteem.

ORTEC heeft de Online Advertising Sector veel te bieden. Op allerlei vlakken helpen wij mediabureaus, (directe) adverteerders, broadcasters & publishers om efficiënter te werken met de middelen die zij ter beschikking hebben. Als Accountmanager adscience bij ORTEC ben jij verantwoordelijk voor onze klanten. Daarbij kun je denken aan de bekende mediabureaus, publishers & broadcasters en overige businesspartners.

Met onze oplossingen maken wij daadwerkelijk impact op de online industrie. Met behulp van onze producten beloven én behalen we onder andere de volgende resultaten:

–      Cookie & Cookie less advertising

–      Video, Display, Mobile & DooH en meer in 1 systeem

–      Data & datascience op hoog niveau

–      Agnostisch dus volledig te koppelen aan partners

We zitten met onze online oplossingen dan ook midden in het primaire proces van onze klanten, de motor onder de motorkap. We kiezen daarom voor een langdurige relatie, waarbij jij vanuit je accountmanagers rol samen met onze klanten onderzoekt hoe wij als ORTEC verder kunnen ondersteunen met onze software en dienstverlening. In deze functie werk je intensief samen met onze andere accountmanagers, marketing, sales ondersteuning om zo tot een optimaal resultaat te komen.

We zien de online advertising markt echt als een groeimarkt, waarin ORTEC de komende jaren met meer producten en diensten de organisaties zal gaan ondersteunen. Dus pak je kans: solliciteer vandaag nog en maak echt impact op de Online Advertising Sector!

Voor meer informatie over ORTEC | adscience en ons producten portfolio kun je op onze website kijken of bel +31 (0) 88-6783265 en vraag naar Marianne Smit (Senior Recruiter).

Who you are

–      Klantrelaties opbouwen en onderhouden staat bij jou centraal

–      Je kunt goed praten, en bent nog beter in luisteren

–      Je weet leads te creëren en tijdig om te zetten tot een daadwerkelijk contract

–      Je bent nieuwsgierig, creatief en je deelt je kennis en ideeën graag met anderen

–      Je stapt met een gerust hart een C-level meeting in en weet de juiste mensen, op de juiste manier te enthousiasmeren

–      Voor deze functie zijn we op zoek naar collega’s die ruime ervaring in de online advertising hebben op het gebied van sales & support met name op het gebied van demand side platform en sell side platform.

–    Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol

–      Je hebt aantoonbaar HBO of WO kennis- en denkniveau

–      Kennis van het online ecosysteem is een grote pré

–      Goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk, maar ook Engelse taalvaardigheid is een ‘must’

What we offer

–      Toegang tot het meest toegewijde powerhouse in toegepaste wiskunde

–      Wordt onderdeel van onze missie om de wereld te verbeteren

–      Een open, vriendelijke en informele sfeer

–      NS Business Card 100%, NS Business Card, lease mogelijkheid of woon/werkverkeer vergoeding

–      Mobiliteitsvergoeding van 3% gebaseerd op je bruto salaris

–      25 vakantiedagen, extra dagen vanaf 35 jaar

–      Resultaatafhankelijke beloning

–      Actieve personeelsvereniging voor leuke activiteiten met collega’s en het op inhoud gedreven Young ORTEC om lid van te worden

–      Tafelvoetbal, onze eigen bar de “ORtap”, kerstfeest, jaarlijkse barbecue bij een van onze oprichters thuis, en nog veel meer

–      Bonus regeling

–      We werken op basis van vertrouwen: je vaste contract ligt voor je klaar

What to expect

Wij helpen je om jezelf te ontwikkelen op jouw vakgebied. Je kunt ontwikkelprogramma’s volgen, op basis van je persoonlijke behoeften en de functie-eisen; inclusief de mogelijkheid om cursussen en seminars bij te wonen. We bieden je uitdagende, praktische en hands-on ervaring en de mogelijkheid om in het buitenland te werken. We werken in een vlakke organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Er heerst een open, informele, coöperatieve en positieve sfeer. We beschikken over meer dan 1.000 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Roemenië, Italië, Polen, de Verenigde Staten, Australië en Brazilië.

Ga naar onze website www.ortec.com om te reageren op deze vacature!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Address

Condensatorweg 54
1014 AX Amsterdam

E : info@ortecadscience.com
T : +31 (0) 20 217 00 41

Copyright © 2019 Ortec adscience. All rights reserved. Powered by MijnOnlineDomein